Bij kinderyoga mag je alles even laten voor wat het is en de soms hectische (school) dagen van je af laten glijden. Lekker jezelf zijn, geen prestatiedrang, ontspannen en plezier beleven met vrienden en vriendinnen, geen onderlinge competitie en samen op yoga avontuur. Een avontuur waar alles kan en niets onmogelijk is.

 

Op de BSO ga ik tijdens de yogales met de kinderen op reis via een verhaal. De lessen worden aangeboden in de vorm van een thema. Dit thema kan in overleg met de groepsleiding besproken worden. Wellicht zijn jullie op de BSO bezig met een thema of project.

 

Door middel van o.a. yogahoudingen, dans en muziek, ademhalingsoefeningen, creatieve expressie, mindfulness oefeningen en visualisatie/meditatie, wordt het thema weergegeven.

 

Kinderyoga brengt niet alleen maar plezier, ontspanning en lichaamsbeweging met zich mee. Bewust en onbewust kan yoga bijdragen aan tal van positieve uitwerkingen op de kinderen. Te denken valt aan:

– Behouden en ontwikkelen van een positief zelfbeeld

– Vergroten van het zelfvertrouwen

– Het lichaam soepel houden en versterken

– Verbeteren van de concentratie

– Stimuleren van de fantasie

– Bevorderen van wederzijds respect

– Eigen grenzen leren stellen

– Leren samenwerken

 

De yogalessen voor de BSO worden op de BSO locatie aangeboden. Ik houd de groepen bewust klein. Op deze manier is het mogelijk om tijdens de lessen voldoende aandacht te besteden aan de kinderen en onderlinge relaties positief te stimuleren.

 

In de leeftijd van 4-7 jaar: maximaal 8 kinderen per yogales.

In de leeftijd van 8-12 jaar: maximaal 10 kinderen per yogales.

 

Kosten:

– Blok van 5 yogalessen, 60 minuten per les: € 275,00 (exclusief btw, exclusief reiskosten)

– Blok van 10 yogalessen, 60 minuten per les: € 495,00 (exclusief btw, exclusief reiskosten)

 

Heb je interesse in kinderyoga als BSO activiteit, wil je de mogelijkheden bespreken of heb je nog vragen? Vul dan het contactformulier in, of mail naar info@mahamayayoga.nl.

 

Het is uiteraard ook mogelijk om alle opties persoonlijk te bespreken op de BSO locatie.

 

 

 

Do more of what makes you happy.