Kinderyoga voor de leeftijdsgroep van 8 – 12 jaar, ziet er deels anders uit dan kinderyoga voor jongere kinderen. Het speelse van kinderyoga wordt steeds meer vervangen door uitdaging. Uiteraard staat PLEZIER nog steeds voorop en wordt iedere les vormgegeven aan de hand van een thema. Thema’s die goed aansluiten bij de belevingswereld van kinderen van deze leeftijd, zoals sterrenbeelden, de planeten, de chakra’s en innerlijke krachtdieren.

 

Tijdens de yogales gaan we telkens door middel van oefeningen dieper in op het thema. Te denken valt aan yogahoudingen, visualisatie / meditatie, mindfulnessoefeningen, NLP en aardingsoefeningen. Deze worden zowel individueel, met partner als in groepsverband uitgevoerd.

 

Kinderen die gedurende een langer periode kinderyoga beoefenen, kunnen hier diverse positieve effecten aan ondervinden: leren samenwerken, leren uiten van gevoelens, leren ontspannen, eigen grenzen leren stellen, verbeteren van de concentratie, vergroten van zelfvertrouwen, het ontwikkelen en behouden van een postief zelfbeeld en het soepel houden en versterken van het lichaam.

 

Kinderyoga wordt aangeboden als groepsles, met maximaal 10 kinderen per les. De lessen duren 60 minuten.

 

Prijzen per kind:

– Proefles: € 5,00

– Losse les: € 11,50

– 5 rittenkaart (7 weken geldig): € 52,50

– 10 rittenkaart (14 weken geldig): € 95,00

– Broer/zus 10 rittenkaart (7 weken geldig): € 100,00

 

Zoek je een vrijetijdsbesteding voor jouw kind, waar geen oordelen worden gegeven, waar je jezelf mag zijn, waar je de hectiek van de dag even kan en mag vergeten en waar op een respectvolle manier onderling met elkaar wordt omgegaan? Vul onderstaand inschrijfformulier in om een plek te reserveren voor jouw kind.

Heb je nog vragen? Mail ze dan gerust naar info@mahamayayoga.nl of vul het contactformulier in. Ik licht graag nog één en ander toe.

 

Lesrooster kinderyoga 8-12 jaar

DagTijdLocatie
Zaterdag (wekelijks)
> zaterdag 16 februari 2019 - GEEN LES
> zaterdag 6 april 2019 - GEEN LES
> zaterdag 13 april 2019 - GEEN LES
11.00 - 12.00 uurCentrum Karunika
Meerhuizenplein 11, Amsterdam

Leave a little sparkle wherever you go.