Heb je behoefte aan speciale tijd samen met je kind? Maar wil je je niet voor langere tijd vastleggen? Dan is een ouder & kind yogales ideaal voor jou en je kind.

 

Bij ouder & kind yoga worden de yogalessen gegeven op het niveau van de kinderen. Dit houdt in dat je als ouder wordt meegenomen in de belevingswereld van je kind. Samen met je kind ga je op avontuur tijdens de yogales. Iedere les draait om een ander thema, zo gaan we op avontuur in de kabouterwereld, op reis naar een ver land, onderzoeken we welke krachtdieren er in ons verborgen zitten of gaan we op onderzoek uit in het museum.

 

Tijdens de les doen we diverse oefeningen en bewegingsactiviteiten, zoals yogahoudingen, ademhalingsoefeningen, dans en muziek, zintuiglijke oefeningen, creatieve expressie, aardingsoefeningen, visualisatie/meditatie, mindfulness oefeningen en massage oefeningen.

 

Al deze oefeningen komen op een speelse manier voorbij, zodat de yogales vrolijk, ongedwongen en ontspannen is. Het aller belangrijkste van een ouder & kind yogales is namelijk SAMEN plezier beleven, SAMEN genieten, SAMEN ontspannen en op een positieve manier contact maken met je kind.

 

Binnen dit ‘positief contact maken met je kind’, heb je als ouder een belangrijke rol. Om beiden SAMEN plezier te beleven, SAMEN te genieten en SAMEN te ontspannen, is het van belang dat je als ouder loslaat je kind te corrigeren. En dat kan soms best een uitdaging zijn. Kinderyoga is niet prestatiegericht en vrij van verwachting. Dat neemt niet weg dat je je kind niet op een positieve manier mag uitnodigen mee te doen met de les. Daarbij is het ook belangrijk om zelf mee te blijven doen, wat in de praktijk soms betekent dat je kind naar je zit te kijken terwijl jij als pinguïn door de yogaruimte waggelt!

 

Praktische informatie:

– De ouder & kind yogalessen zijn groepslessen.

– Wil je liever wat meer privacy, dan is dat mogelijk in de vorm van familieyoga.

– Proeflessen zijn niet mogelijk.

– Ervaring met yoga is niet nodig.

– De lessen duren 60 minuten.

 

Kosten per les:

– Ouder & kind yoga (groepsles), 3 t/m 12 jaar: € 17,50 (per duo)

– Familieyoga (privéles), 3 t/m 12 jaar: € 70,00 (per gezin)

 

Ben je nieuwsgierig en enthousiast geworden en wil je kwaliteitstijd doorbrengen met je kind of gezin? Voor ouder & kind yoga kan je je inschrijven via het inschrijfformulier. Voor familieyoga kan je mailen naar info@mahamayayoga.nl of het contactformulier invullen. Ik neem dan z.s.m. contact op met je om een datum af te spreken.

 

Voor overige vragen of wanneer je de mogelijkheden wilt bespreken? Mail naar info@mahamayayoga.nl of vul het contactformulier in.

 

Lesrooster ouder & kind yoga

DatumTijdLocatie
Nieuwe data volgen z.s.m.12.15 - 13.15 uurCentrum Karunika,
Meerhuizenplein 11, Amsterdam

Leave a little sparkle wherever you go.